Relatietherapie Delft - Scheiden of blijven?

Goed uit elkaar gaan

Ook in het geval dat een scheiding onontkoombaar geworden is, is hernieuwd begrip voor elkaar erg veel waard. Ieder moet dan weer verder en als dat in een zekere harmonie kan, dus zonder boosheid, verwijten en/of wrok, dan hebben beide partijen hier baat bij.

Men heeft immers vaak jaren met elkaar geleefd en heeft langere of kortere tijd lief en leed gedeeld. Het zou jammer zijn dit alles en vele jaren van het leven verloren te laten gaan door een vervelende scheiding die uitmond in een soort van ‘vechtrelatie’.


Scheiden of blijven

Als er kinderen zijn is het eigenlijk een heilig moeten in het belang van de kinderen om ‘zo goed mogelijk’ uit elkaar te gaan.

Willen jullie meer weten of een afspraak maken?
Neem gerust even contact met mij op. Ik help jullie graag verder!


Jan

Neem contact op
Meer over:

Relatietherapie

Relatietherapie

Is de liefde ondergesneeuwd geraakt? Relatietherapie kan helpen om de communicatie tussen jullie te verbeteren en om de vonk tussen jullie terug te vinden.

Relatietherapie >>

Gezinstherapie

Gezinstherapie

Het lijkt vaak duidelijk dat spanningen in een gezin worden veroorzaakt door de houding en het gedrag van een kind of de kinderen in dat gezin. Niet zelden is het juist andersom.

Gezinstherapie >>

Psycholoog Delft - Home

Psycholoog Delft

Ik ben Jan, therapeut. In mijn praktijk Psycholoog Delft kun je terecht voor individuele therapie, relatietherapie en gezinstherapie.

Ik ontvang mensen met allerlei klachten zoals angsten, burnout, depressieve gevoelens, gezinsproblemen, relatieproblemen, rouwverwerking, stress en zingeving.

Psycholoog Delft >>
Meer informatie
Voor meer informatie over scheiden of blijven, tips en lotgenotenverhalen, zie:
Psycholoog Delft en Relatietherapie Delft: Scheiden of blijven? Voor relatietherapie om goed uit elkaar te gaan in de regio Delft, Delfgauw, Den Haag, Rijswijk, Berkel en Rodenrijs, Midden-Delfland, Den Hoorn, Wateringen, Naaldwijk, Leidschendam, Voorburg, Pijnacker, Nootdorp.